E-Bülten Blog
 

REFERANSLARIMIZ

 

Veli 
Sn.Hasip Gencer
Doruk Group Holding Yönetim Kurulu Başkanı
 
Okul
ACS Cobham, İngiltere
 

 
 
Veli
Sn. Canan Cumalı 
UNO Kurumsal İletişim Müdürü
 
Okul
ACS Cobham, İngiltere
 
 

 
Öğrenci
Zeynep Elif Ergin
Özel Saint Joseph Fransız Lisesi
 
Okul 
Ecole Des Roches, Fransa
 

Ecole des Roches, Fransızca öğrenen öğrencilerin keyifli bir yaz geçirebileceği,şehrin biraz uzağında küçük bir köyde bulunan çok güzel bir okul. Çevresindeki doğası ve bahçesi insanı büyülemeye yetiyor. Fransız kültürünün içinde geçirdiğiniz 3 hafta boyunca hem Fransızcanız hem de arkadaslıklarınız gelişiyor. Kültürlerini , yemeklerini ve alışkanlıklarını yakından tanıma fırsatını buluyorsunuz.  Yapılan gezilerle  tarihlerini öğreniyor ve aynı zamanda çok eğleniyorsunuz.  Gittiğim bu yaz kampı neticesinde okul içerisinde ve dışında Fransızcam çok gelişti. Okul içi notlarıma ve konuşmama çok katkıda bulundu.


 
 
 Veli
 Sn.Ayşe Ayman, Mitsubishi Elektrik IK Müdürü  &
 Sn. Akın Ayman, Genel Denizcilik Başmühendisi
 
 Okul
 Schule Schloss SALEM, Almanya
 
 
İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı öğrencisi olan oğlumun, yurt dışında bir yaz okulu deneyimine sahip olması için küçük olduğunu  (4.sınıfı tamamladığı yaz) düşünmüş  olmamıza rağmen Almanca’ya ilgisini arttırmanın en etkili yolunun, kaçınsak da Almanya’da yaşayacağı bir deneyim olduğunun farkındaydık. Tam da bu ikilemi yaşarken güvendiğim bir arkadaşımın SALEM  Yaz okulunu tavsiye etmesiyle Nilüfer Hanım’a ulaştık.Kendisi, tüm endişelerimizi giderecek profesyonellik ve şeffaflıkla  bize yol gösterdi ve oğlumuzu göndermeye karar verdik.Verdiğimiz kararın doğruluğunu oğlumuz döndüğünde daha net anlayabildik.Okul süresince,etrafında Türkçe bilmeyen birçok kişi ile Almanca konuşmuş olmanın ve orada yaşadığı diğer deneyimlerin, özgüvenini desteklediğini ve en önemlisi Almanca’yı sevdiğini gördük. Yaptığımız telefon konuşmalarında bile Almanca cevaplar vererek bizi çok eğlendirdi.Tüm öğretmenleri duygusal durumunu çok yakından takip etti ve oğlumuzu tanıdıklarına ve ilgilendiklerine ilişkin birçok geri bildirimde bulunarak kendilerine olan güvenimizi arttırdılar.Dolayısı ile ilk kez oğlumuzdan ayrılmış olmanın verdiği endişeyi hafifleterek doğru bir iş yapmamıza destek oldular.

Bu güzel deneyimi yaşamamıza destek olan herkese teşekkür ederiz.  


 
   Öğrenci
   Anı Anıl
   Özel Koç Lisesi
 
   Okul 
   Ross School, Amerika
 
  
2010 yılında Summer Camp @ Ross adlı yaz okuluna başvurduğumda kafamda bir sürü soru işareti vardı. Daha önce gitmiş hiçbir arkadaşım yoktu ve okul çok kısa bir suredir uluslararası öğrencilere Yaz okulu eğitimi vermeye başlamıştı. Fakat uçaktan indiğim ve JFK havaalanında karşılandığım andan itibaren anladım ki; yazımı geçirmek için daha huzurlu, eğitici ve eğlenceli bir yer bulamazmışım.
 
Öncelikle okulun öğrencilerine sunduğu imkanlar çok üst düzeyde. Kaldığımız ev hem dekorasyon hem de şehir merkezine yakınlık açısından çok avantajlıydı. Ayrıca East Hampton, denize yakınlığından ve yazlık evlerin çokluğundan, yaz tatilini geçirmek için en ideal mekan. Okulda küçük yaştaki öğrencilere de eğitim verildiği için, 17-18 yaşlarında “eğiticileri” var, yani benim ana dili İngilizce olan akranlarımla kaynaşmam için günde en az 5 saatlik bir ortam vardı. Bunun dışında, 20 kişilik bir grup olmanın getirdiği avantajlar da var. 5 hafta gibi kısa bir süre içinde neredeyse bütün hayatım boyunca tanıyormuşçasına bağlandığım arkadaşlarım oldu. Onlarla New York’ta zaman geçirip müzikale gitmek, baseball maçlarına, plaja, açık sinemalara ve alış-verişe gitmek en büyük eğlencemdi. Sonuç olarak, Ross School’da Summer Camp bütün şüphelerimi silip, bende unutamayacağım anılar bıraktı. Geriye dönüp baktığımda, “İyi ki gitmişim, keşke hala orada olabilsem…” diye anımsadığım bir tecrübe. 
 

 
 
Veli
Sn. Berrin Kuleli
Piramit Danışmanlık
Genel Müdür
 
Okul
Leysin American School, İsviçre,
 
12 yaşında ki Kızım için uluslararası bir ortamda hem İngilizcesini geliştirecek hem de tek başına sorumluluk üstleneceği bir okul arayışındaydım. Bu uzun süreli değil sadece 2-3 haftalık yaz okulu olacağı için hem her şey iyi organize edilmeli hem de en güvenilir ortam olması gerekiyordu. Bazı okullar ile görüştüm ama içim hiç rahat değildi. Nil Uluslararsı Eğitim Organizasyonu ile kaygılarımı paylaşmama gerek bile kalmadan kızımın kişilik özelliklerini ve beklentilerimizi dinlemeleri yetti. İsviçre de Leysin American School da kızım hayatının en güzel ve eğlenceli 2 haftasını geçirdi. Eğitim ve tatil, yemyeşil bir doğanın içinde o kadar profesyonelce kombine edilmişti ki, 2 hafta nasıl geçecek diye ağlayan kızım 2. hafta bizi arayarak süreyi uzatmamız İçin yalvarmaya başladı. Bu yaz yine NİL'in tavsiyeleri ile yaz kampını heyecanla bekliyor. 
 
Teşekkürler NİL bize rehberliğin ve seçimin için.
 

 
 
Öğrenci
Abdullah Cihan Ak 
Özel SANKO Okulları
 
Okul
Öğrenci Değişim Programı, Amerika 
 
 
Amerika'da bir yıl geçirmek rüya gibi bir şey. Zaten bir rüya gibi başlayıp rüya gibi bitti. Herkes gitmemin dil konusunda çok yardım edeceğini söyledi. Daha fazlasını kazandım. Bir insanın kişiliğinin gelişmesi için kendi ayaklarının üzerinde durup farklı şeyler görmesi gerekiyor. Orada arkamı toplayan biri yoktu. Hatta kaldığım ailenin bir parçası olmak için yerine getirmem gereken bazı sorumluluklar vardı. Aslına bakarsanız hayata atılmanın küçük bir provasıydı, sadece daha eğlenceli ve öğretici. Dediğim gibi İngilizceden daha fazlasını kazandım. Bir kültürü bilmek, tanımak, onlarla beraber yaşamak, aynı sevinç ve üzüntüleri paylaşmak, hayat tarzlarını anlamak, işte bunlar sizin kişiliğinizi geliştiren şeylerdir. Çünkü bir sorunla karşılattığınızda her zaman gördüğünüz, çevrenizde olan şeyler sizin çözümü aradığınız yerdir. Farklı şeyler görmek, farklı kültürler bilmek olaylara bakış açınızı genişletir ve bu hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şeydir.
 
Bunların hepsi bir çilekli pasta, İngilizce ise sadece o pastanın üzerindeki çilek... 
 

 
 
Veli
Sn.Ferah Türel
Beyoğlu 48. Noteri
 
Okul
Ecole Des Roches, Fransa 
 
 
Nilüfer Köylüoğlu yönetimindeki  Nil Uluslararası Eğitim  Organizasyonu  (Nil International Education Organization)  aracılığı ile oğlum Deniz Türel’i  2011 yılı Temmuz ayında Fransa’da yaz okuluna gönderdim.
 
Bu eğitimde amacım oğlumun değişik bir ortamda bilgi ve deneyim edinmesiydi.  Fakat en önemli önceliğim, yabancı bir ülkeye yapılacak bu yolculuğun güvenli ve önceden planlanan karşılama, yerleştirme ile yapılması ve sonrasında dönüşün aynı şekilde tamamlanması idi. Aynı zamanda önerilen eğitim kurumunun da amacımıza uygun  olmasını bekliyorduk. 
 
Nilüfer Hanımın titiz ve ayrıntılı organizasyonu ile gerçekleşen bu eğitim dönemi, tam anlamıyla istediğimiz hedefler doğrultusunda gerçekleşti.   İşini ciddiye alan kişiliği ile yönettiği organizasyonu başarılı kılan Nilüfer Köylüoğlu’nu tanımaktan çok mutluyuz. 
 

 
 
Öğrenci
Şeyda Musullulu
Beykant Üniveristesi 
 
Okul
Wimbledon School of English, İngiltere
 
 
İngiltere'ye geldiğim günün ertesi sabahı yanında kaldığım aile bireylerinden biri ile birlikte okula gittik. İçeri girer girmez beni hiç bekletmeden hemen ilgilendiler ve yapılan yazılı ve sözlü ingilizce sınavının hemen ardından diğer yeni başlayan öğrencilerle birlikte okul ve çevre ile ilgili bir oryantasyona girdik. Oryantasyon bittiğinde aklımızda tek bir soru işareti bile kalmamıştı. Bütün WSE çalışanları her türlü sorumuzla, problemimizle her zaman özel olarak ilgilendi. WSE'de haftalık olarak yapılan etkinlikler hem Londra'ya adapte olmamızı hem de diğer öğrencilerle daha kolay ve rahat bir şekilde interaksiyona girmemizi sağladı. Hem profesyonel hem de eğlenceli eğitim kadrosu sayesinde derslere hiç sıkılmadan devam ettik ve bir hafta gibi kısa bir süre içinde bile çok fazla yol kat ettik. Bazı günler hocalarla birlikte farklı şehirlere geziler düzenleyip çok güzel vakit geçirdik, bazı günler de sınıfta oturup kendi özel hayatımızla ilgili problemlerimiz hakkında konuştuk ya da hava güzelse derse bahçede devam ettik. Öğretmenlerin sıcakkanlılığı da size onlarla konuşurken onları öğrenmen değil de bir arkadaş gibi hissettirmesi her sabah uyandığınızda ayrı bir okula gitme isteği uyandırıyor içinizde. WSE, öğrencilerin aklındaki dil okuluna gidip de tatil yapma mentalitesine tamamen karşı olan bir eğitim kurumu olmanın yanında çok eğlenip iyi vakit geçirebileceğiniz, aynı zamanda ingilizceyi çok farklı yönleriyle öğrenebileceğiniz bir dil okulu.
 
İngiltere konusunda verdiğim en iyi kararlardan biriydi Nil Uluslararası'na danışmak. İngiltere, yalnız başıma çıktığım ilk yurtdışı deneyimim olacaktı ve ailemin de bazı konularda endişeleri vardı. Nilüfer Hanım'ın danışmanlığında hangi süreçlerde neler yaşayacağım hakkında detaylıca konuştuk ve onun sayesinde okul seçimini de çok iyi bir şekilde yaptık. Nilüfer Hanım hem danışmanlık hem de bir ebeveyn perspektifiyle benim ve ailemin bütün endişelerini giderdi ve sorunsuz bir şekilde İngiltere'ye gidip eğitimimi tamamladım.
 

 
Öğrenci & Veli,
Sn. Handan Ercengiz, 
Magicform Yönetim Kurulu Üyesi
 
Okul
Living English,İngiltere &
Chuchill Hosue, İngiltere
 
 
Nil Uluslar arası Eğitim Organiziasyonu’na  başvurduğumda İngilizcemi geliştirmek için Londra’da bir aile yanında kalma isteğimi biraz çekinerek dile getirdim.Nilüfer hanımın içten ,işini bilen ve güven veren açıklamaları sayesinde huzurla doldum ve eşimi ve çocuklarımı da rahatlattım.Ve bana her yönden çok yararlı olan öğrenimim için Londra’da bir ailenin yanında kaldım. Sabahları hoş bir kahvaltının ardından  Evsahibim ve öğretmenim ile derse oturuyor ve sıkı bir şekilde çalışıp öğle yemeğini  kah evde yiyor kah dışarda yemeğe çıkıyorduk .Bazı günler keyifle hiçbir zorunluluğu olmadığı halde öğretmenim ile Müze ,konser ve Londra’nın güzel mekanlarını gezdik.Her gece akşam yemeği için ailece toplanıp iyice pekişen İngilizcem ile bol kahkahalı sohbetler yapıp hayatın içinde farkına varmadan Öğrenmenin keyfini yaşadım.Havaalanında karşılanmadan başlayan bu süreçte  beni,  Londra’da her anımda çok iyi hissettiren NİL Uluslararası Eğitim Organiziasyonu çok teşekkür ediyorum. 
 
Ayrıca oğlum Emre Ercengiz her yıl Nilüfer hanım ile mülakattan sonra seviyesine ,hobilerine ve sosyal aktivitelerine göre bol seçenekli olasılıklardan Seçim yaparak öğrenime gidiyor .Her gelişinde Emre’nin kendine güveni ve birçok alanda İngilizce’yi çok rahat kullanıyor olması bizi çok mutlu edyor.Kaldığı dönem içinde de kaldığı ortamlardan ,sosyal faaliyet ve çalışmalardan randıman alan Emre de her yıl NİL’i seçiyor. 
 
handan@magicform.com  
 

 

Veli
Sn.Sedef Orman
Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
 
Okul
Leysin American School, İsviçre
 

Kızlarımın yurt dışı yaz okulu programını organize etmek için hep NİL Uluslararası Eğitim Organizasyonu ve Nilufer Hanım’dan destek aldık. Yaz okulu suresince ve yolculuk yaparken hiçbir problemle karşılaşmamak ve işinin ehli, ilgili ve güvenilir ellerde olmak benim için çok önemliydi.Nilüfer hanim, yılların tecrübesi ile hem bizi kızlarımın karakterine en uygun okullara yönlendirdi hem de hiçbir ayrıntıyı atlamayan yapısıyla gayet rahat, huzurlu ve keyifli bir yaz geçirmemize vesile oldu. Bundan sonra da kızların yaz okulu programlarını NİL Uluslararsı Eğitim Organizasyonu ile yapmaya devam edeceğiz !


 
   Öğrenci
   Deniz Topçuoğlu
   Özel SANKO Koleji
 
   Okul
   Gordonstoun, İngiltere
 
 
Gordonston'da geçirdiğim bu macera ve eğlence dolu 21 gün benim için hayatımın unutamayacağım günlerinden. Okulda geçirdiğim ilk iki hafta da yaptığım sporlar, girdiğim dersler, katıldığım değişik aktivitelerle çok güzel günler geçirdim. Son hafta dağ evi ve tekne programı hayatımda bir daha yasayamayacağım güzel günlerdendi. Burada kurduğum sıkı dostlukları ülkeme döndükten sonra hala devam ettiriyorum. Bu macerayı sizin de yaşamanızı kesinlikle tavsiye ederim! 
 

 

    Veli
    Sn. Dr. Jale Cengizlier  &
    Sn. Dr. Mehmet Reha Cengizlier
 
   Okul
   TASIS,İngiltere
 
 
Oğlumuz Murat Cengizlier ve yeğenimiz Mehmet Gökalp Berk sizin organizasyonunuzla 2010 yılında İngiltere’ye yaz okuluna gittiler. TASIS(The American School in England) sadece dil eğitimi anlamında değil, sosyal anlamda da onlara çok şeyler kattı. Murat’ın tiyatro yeteneği orada keşfedildi. Şu anda hukuk eğitimi aldığı Galatasaray Üniversitesinin tiyatro kulübünde Fransızca tiyatro yapıyor, her yıl ekip olarak yurtdışına turneye gidiyorlar. Geçen yıl Avusturya ve Fransa'ya gittiler, bu yıl da yine Fransa'ya gidecekler.
 
Tasis'in İngilizce eğitiminden de çok memnun kaldık. Şöyle ki geri dönüşte Murat TOEFL sınavından 108,Mehmet ise 82 puan aldılar. İkisi de İngilizce eğitim yapan liselerden mezun değiller. Özel bir TOEFL kursuna gitmediler. Murat Pierre Lot Lisesinden Mehmet ise Samsun Fen Lisesinden mezunlar. Ayrıca TASİS' de tanıdıkları dünyanın hemen her ülkesinden gelen arkadaşlarıyla halen iletişimdeler.
 
Bizlere Tasis gibi mükemmel bir okulu önerip çocuklarımızın gerek dil gerekse sosyal anlamda eğitimlerine katkıda bulunduğunuz için size çok teşekkür ederiz. Sevgi ve Saygılarımızla
 

 
Öğrenci
Deniz Türel
İstanbul Pierre Loti Lisesi
 
Okul
Ecole des Roches, Fransa
 
2011 yılı Temmuz ayında fransızca dil bilgimi artırmak amacıyla ,  Verneuil sur Avre - Fransa’daki   L’Ecole des Roches  yaz derslerine katıldım.
 
Okul ortamı çok güzeldi  ve öğretmenlerin tavrı da aldığımız eğitimi eğlenceli kılıyordu. Eğitim boyunca dil derslerinin yanısıra  o bölgedeki tarihi ve kültürel yerleri de gezdik.  Benim için bu dönemin en güzel yanı da  değişik ülkelerden birsürü farklı arkadaş edindim.  Herkes kendi farklı yanlarını ortaya koyuyordu, eğlenceliydi.
 
Bu eğitimi organize eden ve okulu öneren Nil Uluslararası Eğitim Organizasyonu’na,  çok teşekkür ediyorum.  Yabancı ülkelerde yine bu tür bir eğitim almak istersem, organizasyonun aynı şekilde olması için onlara danışmak isterim.
 

 
   Veli 
   Sn. Ecz. Ebru Küpeli
 
   Okul
   Boston School of Modern Languages, Amerika
 
   
 

Oğlumuz Doğukan,ı 2011 senesinin yazında 2.5 aylığına ABD  de bir dil okuluna gönderdik.Bizim, uzun bir ayrılık olması sebebiyle gösterdiğimiz tedirginliğe Nilüfer Hanımın gayet soğukkanlı yaklaşımı ve bizimle kurduğu iyi iletişim sayesinde oğlumuz ABD den çok güzel deneyimlerle ve unutulmaz anılarla döndü.Bu okulun yabancı diline katkısının yanı sıra kişisel gelişimine de çok olumlu şeyler kattığını düşünüyoruz.Tüm ailelere bu deneyimi yaşamalarını tavsiye ederiz...


   
   Öğrenci
   Defne Kayserilioğlu
   TED İstanbul Koleji
 
   Okul
   Swiss Language Club, İsviçre
 
 
Ben 16 yaşındayken SLC’nin dil okuluyla tanıştım. İsviçre’de geçirilecek 3 hafta, benim için ilerlemiş bir Fransızca ve yeni dostluklar demekti.  Bu üç mükemmel haftanın ardından tanıştığım insanlar ve tanıdığım yeni kültürlerin yanı sıra tek tük konuştuğum Fransızcam akıcı bir hale gelmişti ve kendimi anlatmak konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyordum. Aksanım bile yerine oturmuştu. Evet, bunların hepsi o 3 haftalık programda oldu. 
 
 
 

 

in store walgreens photo coupons your pharmacy card online walgreens photo coupons
transfer prescription coupon wissa.net prescription coupons
abortion in canada abortion clinics in new orleans safest abortion method
pfizer viagra coupons modelosguayaquil.com viagra coupon codes
viagra discount coupons online allied.edu prescription discounts cards
how to cheat wife storyofcheating.com why people cheat in marriage
viagra prescription coupon free discount prescription cards free discount prescription cards
coupons for viagra prescription coupons discount card for prescription drugs
abortions pictures read types of abortions
abortion video site aborted baby
discount drug coupon prescription coupon cialis free sample coupons
does bystolic have a generic open is there a generic for bystolic
abortion risks link the cost of an abortion
cialis free coupon survivingediscovery.com free cialis coupon 2016
metformin not working what is alternative metformin not working what is alternative metformin not working what is alternative
metformin 500 mg not lowering morning highs metformin 500 mg not lowering morning highs metformin 500 mg not lowering morning highs
cialis coupons and discounts free prescription drug cards lilly cialis coupon
how to abort a baby abortion las vegas what is an abortion
abortion research paper dog abortion teenage pregnancy
prescription drug cards free cialis samples coupon free discount prescription card
aldactone 25 open aldactone 100mg
aerius heuschnupfen blog.martinhey.de aerius schmelztabletten
voltaren retard voltaren retard voltaren
kamagra bestellen kamagra wikipedia kamagra jelly
cialis coupon card site discount prescription coupons
proscar online uk by-expression.com proscar
manufacturer coupons for prescription drugs activeslo.com coupons for prescription medications
abortion pill debate natural abortion pill early abortion pill options
coupons prescriptions ouralfreton.co.uk cialis free sample coupons
free cialis coupons alexebeauty.com cialis coupon codes
cytotec abortion how does abortion pill work cost of medical abortion
freie potenzmittel viagra kaufen apotheke osterreich potenzmittel aus der apotheke rezeptfrei
priligy 30 mg blog.aids2014.org priligy resepti
free abortion pill average cost of abortion natural abortion pill methods
vermox tablete doziranje vermox doziranje vermox
amoxicilline amoxicillin amoxicillin
free printable cialis coupons coupons for cialis printable transfer prescription coupon
feldene flas feldene feldene capsulas
how late can you get an abortion pill chemical abortion pill cost of abortions
flagyl plm flagyl vademecum flagyl
for abortion pill abortion pill stories medical abortion pill
abortion pill cost abortion pill laws abortion pill is wrong
amoxicillin endikasyonlar amoxicillin amoxicillin antibiyotik fiyat
vermox tablete doziranje vermox tablete doziranje vermox doziranje
viagra recenze scottdangelo.com viagra prodej
neurontin 100 mg neurontin diskuze neurontin alkohol
abortions facts daallo.com having an abortion
acetazolamide symptoms acetazolamide blood brain barrier acetazolamide blood brain barrier
early abortion how to terminate a pregnancy is abortion legal in the us
when to take naltrexone read ldn benefits
what is naltrexone prescribed for tymejczyk.com naltrexone benefits
implant for opiate addiction skydtsgaard.dk naltrexone india
naltrexone tab 50mg link naltrexone opioid
naltrexone injection cost site naltrexone drug class
naltrexone revia alcohol naltrexone naltrexone benefits
how long does revia stay in your system blog.jrmissworld.com low dose naltrexone fertility
COPYRIGHT © 2012 NIL ULUSLARARASI EĞİTİM ORGANİZASYONU LTD. ŞTİ. - ALL RIGHTS RESERVED